Vogelwering

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

Vogelwering

Wij kunnen, naast reparatie of vervanging van dakpannen, uw woning voorzien van vogelwering onder uw dakpannen. Met deze vogelwerende materialen, blijft uw dak vrij van vogelnesten en de gevolgen hiervan. Vogels nestelen zich graag aan de rand van een dak waardoor een verstopping in dakgoten kan ontstaan, met als gevolg, dat het water niet goed wordt afgevoerd. Door de slechte afvoer voert het water naar plaatsen, die mogelijk niet tegen langdurige blootstelling kunnen, waardoor schade in verschillende vormen kunnen ontstaan.

Het voordeel van goede vogelwerend materiaal, is dat uw daken minder kans lopen op schade of verstoppingen, waardoor mogelijke lekkages en slijtages worden geminimaliseerd.

Nog een voordeel van vogelwerend materiaal, is dat vogels hun afscheiding in het dak doen, dit kan zorgen voor schimmel, met als gevolg, houtrot van uw dakplaten. Ook nemen vogels allerlei ongedierte het dak mee in, dit wat in sommige gevallen kan zorgen voor overlast.

Vogels kunnen ook voor overlast zorgen, in gevallen van geluidsoverlast van gerommel of gefluit onder de pannen. Dit kan zowel ‘s-nachts en ‘s-ochtends vroeg het geval zijn.

Vraag dus snel en geheel vrijblijvend een gratis offerte aan.

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media