schoorsteen renovatie

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

Schoorsteen Renovatie

Heeft u een partner nodig voor uw schoorsteen reparatie? Twijfelt u over de staat van uw schoorsteen? Laat uw schoorsteen snel en vrijblijvend inspecteren door G&G Dakservice. Wij komen graag bij u op locatie om de status van uw schoorsteen in kaart te brengen, gevolgd door een vrijblijvend advies op maat.

Indien uw schoorsteen is aangetast door vervuiling en/of mos, krijgen de bestaande voegen veel te verduren. Voor het behoud van uw schoorsteen adviseren wij dan ook vroegtijdig onderhoud. Op deze manier kunt u de schoorsteen reparatie tijdig laten uitvoeren en bespaart u een hoop kosten. Als cement te ver gaat afbrokkelen en de stenen gaan scheuren en of afbreken, kan het zijn dat de schoorsteen afgebroken moet worden. Dit waarna het deels of geheel gevoegd moet worden.

Door de loop der jaren zijn er vele verschillende soorten en type schoorstenen ontwikkeld, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u, bij iedere gewenste schoorsteen ondersteunen, zowel in advies, onderhoud in de vorm van reparatie of renovatie.

Wij van G&G Dakservice bekijken dit graag terplekke voor u.

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media