Pannendak Renovatie

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

dakrenovatie amstelveen en amsterdam

Pannendak Renovatie

Dakpannen vervangen is noodzakelijk wanneer aanzienlijke schade aan dakpannen zichtbaar is. Oorzaken kunnen variëren van slijtage door veroudering, tot schade door gevaarlijke weersomstandigheden. Indien wij dakpannen vervangen wordt er eerst een uitvoerige inspectie gevoerd om vast te stellen of mogelijke vervanging nodig is van het gehele dak of dat de vervanging zich beperkt tot een klein gedeelte van het dak.

Daarnaast is er veel verschil in de afwerking van veelal oude(re) daken van huizen. Dit kan komen door verouderde regelgevingen en door materialen die in het verleden werden gebruikt. het kan ook komen door verschillen in het materiaal van dakpannen of door verschillen in de vormen van daken. Bij Dakservice Midden Nederland zorgen wij voor de juiste afwerking bij de vervanging van dakpannen. Dankzij brede kennis en ervaring voor verschillende type daken, dakpannen en vormen, kunnen wij vrijwel alle soorten en type dakpannen vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave.

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media