Nokvorst Renovatie

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

Nokvorst Renovatie

Een nokvorst vervangen is een specialisme van G&G Dakservice. De nok is het bovenste gedeelte van het dak. De nokvorst is vaak van een keramisch materiaal. Door de ronde vorm kan het eenvoudig bovenop een huis aangebracht worden. De ronde dakpannen op de nok houden twee dak helften stevig bij elkaar en voorkomt verschuivingen.

Een nokvorst kan beschadigd raken doordat de specielaag / het afdichtingsmateriaal tussen de dakpannen op de nok afbrokkelt, hierdoor ontstaat er vocht met als gevolg dat de specielaag in nog hogere mate slijt. Daarnaast kunnen er door stormachtige weersomstandigheden (wind en neerslag) gebreken ontstaan op de nok.

 

Wanneer Nokvorsten Vervangen?

Bij langdurige blootstelling aan ongewenste elementen (lekkages en afbrokkeling van oud materiaal) is het vaak noodzakelijk om uw nokvorst te vervangen omdat onderliggende materialen na verloop van tijd ook aangetast raken door vocht, schimmels en beschadigde materialen.

Weet u niet zeker of uw nokvorst vervangen moet worden of gerepareerd kan worden? Laat uw dak vrijblijvend inspecteren door onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring en expertise in nokvorsten kan uw dak snel worden beoordeeld en waar nodig worden teruggebracht in optimale staat.

 

Wanneer Nokvorsten Repareren?

indien er snel gehandeld wordt bij inspectie van oude materialen kan het bindmateriaal van de nokvorst tijdig worden gerepareerd en in originele staat worden teruggebracht. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit bindmateriaal bij reparatie van de nokvorst.

 

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media