Daklekkage

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

Dakrenovatie Amsterdam, Zaandam en Amstelveen G&G

Daklekkage

Lekkages aan daken zijn een grote ergernis voor veel woningbezitters, niet alleen omdat de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen is, maar ook omdat de schade vaak moeizaam te repareren valt. Lekkages zorgen voor verschillende schades, zoals rottende plekken in het houtwerk, schimmelvorming en mogelijke schade aan materiaal dat binnen staat. Het is niet altijd duidelijk hoe een lekkage ontstaan is.

Met de lekkagedienst van G&G Dakservice wordt de bron van de lekkage voor u opgezocht en waar mogelijk eventueel direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste tijdelijke oplossing en komen we de volgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tweede Hambaken 16

5231 RP. ‘s-Hertogenbosch

BEREIKBAAR

Tel : 085-0608887

Email : Info@gg-dakservice.nl

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media