Dak reinigen

Bij G&G Dakservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige oplossingen voor uw dak!

Dak Reinigen

Het dak ontmossen is belangrijk om de kwaliteit van het dak niet aan te tasten. Daarnaast kunt u mos voorkomen door het aanbrengen van een speciale dak coating

Waarom je dak ontmossen?

Kans op lekkage verminderen, Dakbedekking dat begroeid is met mos wordt poreus. Daardoor krijgt regenwater de kans om binnen te dringen. Zo is de kans op lekkages vele male groter, met alle gevolgen van doen.

– Vorstschade vermijden, Bij temperaturen onder nul zal het vocht in mos bevriezen en uitzetten, wat tot barsten in de dakbedekking gaat leiden. Dit verhoogd natuurlijk de kans op lekkages.

Esthetisch voordeel, Uw dak ziet er weer als nieuw uit, een dakreiniging betekend dus een waardevermeerdering van uw huis.

 

Onze werkwijze

Vraag online een gratis dakinspectie aan

U vraagt gemakkelijk en snel online een gratis dakinspectie aan.

De dakinspectie

Onze dakinspecteur komt geheel vrijblijvend uw dak inspecteren op eventuele gebreken aan uw dak. Daar komt een vrijblijvend advies uit voort hoe u uw dak weer in topconditie kan krijgen.

Vrijblijvende Offerte

Als onze dakinspecteur alle gebreken aan het dak met u heeft besproken krijgt u via ons kantoor een digitale offerte toegestuurd, deze is 1 jaar geldig. Zo heeft u tijd genoeg om te beslissen of u de klus wilt laten klaren door G&G Dakservice

De Werkzaamheden

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte kunt u dit aan ons merkbaar maken telefonisch of via de mail. De werkzaamheden zullen met u worden ingepland.

u wordt teruggebeld op het moment wanneer het u uitkomt!

CONTACT

HOOFDKANTOOR

Tel: 020-21 01 449

Email: info@gg-dakservice.nl

KVK: 80881505

Spoeddienst

Tel: 085-06 08 887

openingstijden

Maandag-Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 14:00

Social Media